Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Κόντης: "Θα πουλούσαμε και 50.000 εισιτήρια"


Ο Γιάννης Κόντης... Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την κλήρωση των πλέι οφ αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά για τα πλέι οφ είπε: «Είναι η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Γιατί ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό και μπορούμε να μειώσουμε άμεσα την διαφορά στην βαθμολογία στον έναν βαθμό και αλλάξει το σκηνικό πλέον. Επίσης θέλουμε να διορθώσουμε και την αδικία που έγινε χθες στο Καραισκάκη, όπου αδικηθήκαμε και χάσαμε».

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου και τα εισιτήρια του αγώνα είπε: «Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη, έχουν φύγει περίπου 20.000 εισιτήρια και σίγουρα 50.000 να είχαμε πάλι θα τα πουλούσαμε, γιατί η ζήτηση είναι τεράστια. Βλέπουμε τι μύθοι υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με τους φιλάθλους του ’ρη. Θα είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη μετακίνηση φιλάθλων που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ξέρω ότι θα φύγουν πολλά πούλμαν, ενώ το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ θα είναι κλειστό για τα Ι.Χ., δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους».

Αναφορικά με τα πλέι οφ και την εκτίμηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε: «Ο προπονητής μας έχει την άποψη ότι η ομάδα θα παίξει με όλους, μέσα και έξω οπότε θα πρέπει να δώσουν οι παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Champions League. Είναι καλό πάντως που ξεκινάμε εντός έδρας και έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε αμέσως την διαφορά στην βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: