Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Εύκολα η Λίβερπουλ 3-0 τη Γουέστ Χαμ


Ο Σωτήρης Κυργιάκος συγχαίρει τον Γιόσι Μπεναγιούν για το γκολ του Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα 3-0 της Γουέστ Χαμ και ελπίζει ακόμα μαθηματικά στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον βέβαια κερδίσει τα τρία παιχνίδια που της απομένουν, και χάσουν βαθμούς Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.
Η Γουέστ Χαμ, τρεις βαθμούς και μια θέση πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού έδειξε ανίκανη να αντιδράσει, τόσο στο ξεκίνημα, όσο και όταν δέχτηκε τα δύο γκολ στην πρώτη μισή ώρα.
Με επιθετικούς αποκομμένους από το κέντρο δεν δυσκόλεψε τη Λίβερπουλ. Αλλο που δεν ήθελαν οι γηπεδούχοι, καθώς έχουν την Πέμπτη τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο 19' ο Τζέραρντ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Γιόσι Μπεναγιούν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του με το στήθος.
Στο 29' ο Μάξι Ροντρίγκες σέντραρε από τα δεξιά και ο Νταβίντ Ενγκόνγκ με γυριστό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 59' το σκορ έκλεισε. Ο Τζέραρντ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σωτήρης Κυργιάκος έκανε την προβολή, η μπάλα χτύπησε στον αριστερό στύλο και αφού βρήκε στο πόδι του τερματοφύλακα Ρόμπερτ Γκριν πήγε στα δίχτυα. Το γκολ δεν πιστώθηκε στον Κυργιάκο, θα ήταν το πρώτο του στο Ανφιλντ, αλλά θεωρήθηκε αυτογκόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: