Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Εκτός ο Ντιόγο, μέσα οι Στολτίδης, "Ντάρμπι"


Τραυματίας ο Ντιόγκο Με δύο τρόπους μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την κλήρωση των πλέι οφ για τον Ολυμπιακό. Η μία άποψη έχει να κάνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι άτυχοι που θα ταξιδέψουν την πρώτη αγωνιστική στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς ο Αρης θα βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι της κατάκτησης της πρώτης θέσης και δεν θα είναι καθόλου αδιάφορος. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη άποψη που συγκλίνει περισσότερο τη σκέψη του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που λέει ότι ο Ολυμπιακός ήθελε την πρώτη αγωνιστική τους "κίτρινους", οι οποίοι θα είναι κουρασμένοι από τον τελικό του Κυπέλλου.

Μέχρι την έναρξη των πλέι οφ έχουμε δέκα μέρες. Και ήδη έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν οι τραυματίες στον ολυμπιακό. Στην προπόνηση της Δευτέρας πήραν κανονικά μέρος οι Στολτίδης, Ντάρμπισιρ και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Μέλμπεργκ και Ντουντού γυμνάζονται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ενώ στην αναμέτρηση με τον Αρη επιστρέφουν και οι τρεις τιμωρημένοι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νικοπολίδης και Μήτρογλου.

Αντίθετα χάνει τα πλέι οφ ο Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνος που τραυματίστηκε την Κυριακή στον αγώνα με τον Αρη, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Δευτέρας, τα αποτελέσματα της οποία έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση. Η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τρεις βδομάδες.

Μία αγωνιστική στον Μέλμπεργκ

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ολαφ Μέλμπεργκ από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Ο Σουηδός μετά το τέλος του αγώνα με την Μπορντό "έψαλε" κάτι "γαλλικά" στο διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής. Ετσι ο Μέλμπεργκ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: