Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σε τροχιά πλέι οφ ο Διαγόρας

http://www.sport24.gr/ast/cov/64/642100_b.jpgΜε τη νίκη της αυτή η ομάδα του Γιώργου Φοιρού, έφτασε στους 41 βαθμούς και είναι μόλις έναν μακριά από την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Από την άλλη ο Ιωνικός παρέμεινε στους 33 βαθμούς και δύσκολα θα ξεφύγει την διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο Διαγόρας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν σε μια αντεπίθεση ο Ταραχούλσκι βγήκε απέναντι από τον Πούρη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 86' είχε δοκάρι από κεφαλιά του Φουρτάδο, ενώ στο 89' ο ίδιος πάικτης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας μετά την πάσα του Μακράκη και έτσι έμεινε το 0-1 για τον Διαγόρα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο διαιτητής του αγώνα Θάνος (Γρεβενών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φουρτάδο, Χαλαουάνι, Χρήστου, Σαλαμαστράκη, Μπακομήτρο, Ταραχούλσκι, Τσιάτσιο και Ακόστα.

Ιωνικός: Πουρής, Α. Παπαζούδης, Ρουσάκης (67' Ευαγγελάτος), Μωραίτης (68' Μπέριος), Μακράκης, Λανγκλέ, Φουρτάδο, Σάλτο, Κεφαλούκος, Κριστόρι, Σ. Παπαζούδης (46' Χαλαουάνι).

Διαγόρας: Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (84' Γεωργιάδης), Ρούσεφ (88' Δήμου), Χρήστου, Μπακομήτρος, Ακόστα (81' Μπελεγρίνης), Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος, Πουλόπουλος.
Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε από την Δευτέρα ο Διαγόρας. Η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού έφυγε με το "τρίποντο" από τη Νεάπολη, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 30η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: