Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Αρχίζει η προετοιμασία ενόψει των πλέι-οφ…

Αρχίζει η προετοιμασία ενόψει των πλέι-οφ…

Μετά από το χθεσινό ρεπό, σήμερα (10:30, Σουρωτή) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά και την προετοιμασία τους για τα πλέι-οφ, που θα αρχίσουν την επόμενη Τεράρτη 28 Απριλίου.
Οι επιτελείς του Δικεφάλου βρίσκονται σε επαφές με τους ανθρώπους του Πανθρακικού για να γίνει ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα της Κομοτηνής στην Τούμπα την προσεχή Παρασκευή.
Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς ο Σνάουτσνερ, ο τελευταίος από τους τραυματίες του ΠΑΟΚ (εκτός βέβαια από τον Κριστιάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα είναι νοκ-άουτ με ρήξη χιαστών μέχρι το Σεπτέμβριο).
Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι δε θα έχει τιμωρημένους στην πρεμιέρα των πλέι-οφ (σ.σ.: βέβαια υπάρχει και η απολογία του Γκαρσία όπου κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει…) καθώς οι Κοντρέρας, Ίβιτς και Μαλεζάς εξέτισαν τις ποινές τους.
* Χθες ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στην Πτολεμαϊδα σε κατάστημα ένδυσης, χορηγού εταιρείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου έγινε πραγματικά χαμός, καθώς περισσότεροι από 600 φίλοι του Δικεφάλου τον αποθέωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: