Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Βήμα παραμονής η Αναγέννηση

http://www.sport24.gr/ast/cov/ka/karditsa0712_b.jpgΣημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη νίκησε εύκολα με 3-0 τον Εθνικό Αστέρα και βγήκε από την ζώνη των πλέι άουτ. Η Αναγέννηση έφτασε στους 36 βαθμούς, όσους έχει και ο Εθνικός Αστέρας, ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" υπερτερούν στην ισοβαθμία, καθώς στο πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί με 2-0 στην Καισαριανή.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο στο δεύτερο μέρος με αντεπίθεση διαρκείας, η Αναγέννηση πήρε τη νίκη, χάρη σε γκολ των Γκογκα (57'), Αγγελόπουλου (70') και Ουέλινγκτον (74' πέναλτι).

Ο διαιτητής του αγώνα Κομίνης (Θεσπρωτίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φέρστερ, Τσάγγαρημ Φαμπίνιο, Χωριανόπουλο και Τζημόπουλο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Τσάγγαρης (83' Κουρτεσιώτης), Χατζηρίζος, Μπουντούρης (39' λ.τρ. Ουέλινγκτον), Γκόγκας (62' Αγγελόπουλος).

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Μπενίσκος (26' λ.τρ. Σικαλόπουλος), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Πασάς (75' Καγκιούζης), Φαμπίνιο (57' Λουάμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: