Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ο ΠΣΑΠ τιμά τον Παπούλια


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί αύριο (14:00) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, προκειμένου να τιμήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο λόγος είναι η πλούσια δράση του κ. Παπούλια προς όφελος της κοινωνίας, την αγάπη του στον αθλητισμό και την ευαισθησία του για τους νέους ανθρώπους.

Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένω Ποδοσφαιριστών θα εκπροσωπήσουν ο Αντώνης Νικοπολίδης (πρόεδρος), ο Αντώνης Αντωνιάδης (επίτιμος πρόεδρος), ο Χρήστος Κοτζακιαουρίδης (διευθυντής), ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος (υπεύθυνος της ομάδας του ΠΣΑΠ) και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Στράτος Αποστολάκης, Ηλίας Ατματζίδης, Κριστόφ Βαζέχα, Νίκος Βαμβακούλας, Ζήσης Βρύζας, Μίμης Δομάζος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άνθινος Καψής, Μιχάλης Καψής, Κώστας Λαγωνίδης, Στέλιος Μανωλάς, Σπύρος Μαραγκός, Ντανιέλ Μπατίστα, Στέφανος Μπορμπόκης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Κώστας Ορφανός, Ηλίας Πουρσανίδης, Χουάν Ρότσα, Δημήτρης Σαραβάκος, Νίκος Σαργκάνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Φρατζέσκος και Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: