Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΒΓΕΝOΠΟΥΛΟΣ-«Κάποιοι ενεργούν διχαστικά»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_HwuEjGHNpd.jpgΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ», ΛΕΕΙ Ο ΒΓΕΝOΠΟΥΛΟΣ. «ΔΕΝ ΞEΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ». «Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ». «ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ». ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ!Προβληματισμένος για το μέλλον του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος.Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα έβγαιναν στον Τύπο όσα ειπώθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο νέες αναταράξεις στο εσωτερικό του μετοχικού συστήματος.

«Είναι μεγάλος λάθος να οποιαδήποτε διαρροή, πόσω μάλλον του Δ.Σ. της ΠΑΕ», έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο «Βγενό» και απαντούσε για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα:

«Μ’ αυτά που γίνονται…»

«Μ’ αυτά που γίνονται πώς να είμαι αισιόδοξος; Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Είναι έγκλημα αυτή η διχόνοια που επικρατεί και πέφτει λάδι στη φωτιά την ώρα που η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη, όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Πώς να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα και κάποιοι ενεργούν διχαστικά;»,
ήταν οι αιχμηρή αντίληψη των πραγμάτων στον Παναθηναϊκό από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

«Τον άδειασε…»

Ο «Βγενό» μίλησε στους συνεργάτες του και για την πρόσφατη δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου για αλλαγή προέδρου.

«Αν ήθελε να στηρίξει τον πρόεδρο, δεν θα έλεγε αυτά που είπε. Μ’ αυτά που είπε τον άδειασε. Ο Πατέρας δεν είναι κανένα παιδάκι για να του λένε τι θα κάνει».

«Να πει κάτι για την παραμονή»

Όσο για τη δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αφορμή τις διαρροές («με ενότητα οι υπερβάσεις»), είπε: «Για να τελειώνει μια και καλή το θέμα του προέδρου και να δώσει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Βαρδινογιάννη να είναι κατά της παραμονής του Πατέρα, θα έπρεπε στην ανακοίνωση να πει για τον πρόεδρο και την παραμονή του».

Στο τέλος ο Βγενόπουλος ευχήθηκε όλα να πάνε καλά, λέγοντας: «Ελπίζω στο τέλος, για το καλό του Παναθηναϊκού, να βρεθεί λύση».

Επίθεση σε Κόκκαλη

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη μέσω της συνέντευξής του στην εκπομπή «Οι νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ.

Η επίθεση του «Βγενό» εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού δεν είχε αφορμή το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά το επιχειρηματικό κομμάτι αντιπαράθεσής τους.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος υπαινίχθηκε κατ’ επανάληψη ότι οι συμβάσεις του ΟΠΑΠ με εταιρίες συμφερόντων Κόκκαλη παρουσιάζουν έλλειμμα διαφάνειας.

Παράλληλα, ο «Βγενό» αναρωτήθηκε γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το πολύκροτο σκάνδαλο Siemens και έκανε λόγο για «κουμπαριές» και για «κρουαζιέρες πολιτικών με κότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: