Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αθανασιάδης: "Να κερδίσουμε το στοίχημα"


Ο Θανάσης Αθανασιάδης Προεξέχοντος του προέδρου, η αποστολή του Aρη έφτασε σήμερα το πρωί της Παρασκευή στην Αθήνα. Ο Θανάσης Αθανασιάδης, στις τελευταίες του δηλώσεις πριν από τη σέντρα του τελικού, στο ΟΑΚΑ, σημείωσε: "Ο Αρης έχει περάσει πολλά, εύκολα, αλλά και δύσκολα. Το μεγαλύτερο κέρδος και στοίχημα για μας, από την πλευρά της διοίκησης, είναι η γιγαντιαία μετακίνηση του λαού του Αρη, την οποία προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν πιο καλά να οργανώσουμε. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να εκπληρώσει το σκοπό της, να κατακτήσει το Κύπελλο".

Κοντά του ο Γιάννης Γρανούζης, πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι: "Ο Aρης είναι μέσα στους στόχους του. Το Κύπελλο και η έξοδος στο Champion's League ήταν από την αρχή οι στόχοι της ομάδας και, αυτή τη στιγμή, είναι μέσα και στους δυο. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη. Η ΠΑΕ Αρης κράτησε χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας όσο περισσότερο μπορεί. Η Λέσχη Φίλων Αρη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει παίξει το ρόλο της σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τώρα και έχει συνδράμει με τον τρόπο της".

Και κατέληξε μιλώντας για τη Λέσχη: "Την ανταπόκριση και την εκτίμηση του κόσμου προς τη Λέσχη, τη συναντάμε καθημερινά στις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου και στις εγγραφές νέων μελών που γίνονται συνεχώς. Ο κόσμος είναι αυτός που κλέβει την παράσταση. Θα υπάρξει σύνεση πιστεύω. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Πρώτη φορά περίπου 300 λεωφορεία ταξιδεύουν. Η μεγαλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: