Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αντσελότι: «Προτιμώ να πάω σινεμά απ’ το να δω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_JkQ9UrgnQc.jpgΤην λύση για να αποφύγει το άγχος αυτής της αγωνιστικής αποκάλυψε ο Κάρλος Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού της Τσέλσι με την Στόουκ.Η ήττα των μπλε από την Τότεναμ έδωσε την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλησιάσει την πρωτοπόρο Τσέλσι στον ένα πόντο. Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν το Σάββατο, ενώ οι Λονδρέζοι την Κυριακή γεγονός που θα προσθέσει περισσότερο άγχος στους παίκτες του Αντσελότι αλλά και στον ίδιο, αν η Γιουνάιτεντ κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε ευδιάθετος, χαμογελαστός και ιδιαίτερα άνετος. «Δεν ανησυχώ γιατί γνωρίζω πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Στο τέλος κάθε περιόδου, πάντα έτσι γίνεται. Απλώς πρέπει να εκπληρώσεις το στόχο σου», τόνισε αρχικά ο προπονητής της αγγλικής ομάδας και συνέχισε:

«Η πίεση για μένα είναι ο κινητήρας της ζωής, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μπορείς να διαχειριστείς το άγχος. Έτσι, από το να καθήσω αύριο να δω τον αγώνα (σ.σ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ) προτιμώ να πάω στον κινηματογράφο!», συμπλήρωσε.

Όσο για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Λίβερπουλ τόνισε: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε την ευκαιρία. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι οι παίκτες νιώθουν την πίεση επειδή βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό. Σίγουρα είναι καλύτερο από το να βρίσκεται πολύ πίσω η ομάδα και να μην διεκδικεί τίποτα», κατέληξε ο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: