Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ο... παράγοντας Μπατιστούτα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7545d3059c5b298f8f05f2b2deaf3c82_L.jpg?943912800?943912800?943912800Την επιθυμία του να επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά ως παράγοντας και όχι ως προπονητής, εξέφρασε ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο κορυφαίος επιθετικός του πλανήτη τη δεκαετία του '90 βρίσκεται στη Φλωρεντία, στην οποία έζησε για εννιά χρόνια ως παίκτης της Φιορεντίνα, τις τελευταίες μέρες και σε δηλώσεις του αποκάλυψε τα σχέδια του για το μέλλον.

«Έρχομαι εδώ τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο αλλά ευτυχώς δεν με προσέχετε συνήθως», τόνισε αρχικά ο «Μπατιγκόλ» και συνέχισε: «Ξεκουράστηκα αρκετά. Μόλις επέστρεψα στην Αργεντινή μετά από δύο χρόνια στην Αυστραλία. Έχω πάρει δίπλωμα προπονητή, παρακολουθώ περισσότερο ποδόσφαιρο πλέον στην τηλεόραση σε σχέση με την εποχή που ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά δε θέλω να δουλέψω ως προπονητής. Αν πρόκειται να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο προτιμώ να το κάνω από ένα διοικητικό πόστο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εθνική Αργεντινής του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κάνοντας τις προβλέψεις του για το Μουντιάλ που πλησιάζει. «Έχουμε έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τα πάντα στη ζωή του και αν μη τι άλλο ξέρει πώς να φέρει τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Πιστεύω πως η Αργεντινή είναι μία από τις επικρατέστερες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου, αν και κατά την άποψη μου τα φαβορί είναι η Ισπανία και η Βραζιλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: