Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ζήνδρος: Ο κόσμος δείχνει τη δίψα του για έναν τίτλο

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_DShdYb9tI.jpgΤην άποψη ότι ο κόσμος του Άρη διψάει για έναν τίτλο, εξέφρασε μέσω του 'Sentra FM' ο Γιώργος Ζήνδρος.Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου σχολίασε ότι ακόμα τα πλεονεκτήματα των Παναθηναϊκού και Άρη ενόψει του τελικού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες των 'κίτρινων' την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: “Νομίζω ότι ο κόσμος δείχνει τη δίψα για έναν τίτλο που τόσα χρόνια κυνηγάμε. Για εμάς είναι σίγουρα ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και θα διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες θα έχουμε, με την έννοια ότι αυτό το παιχνίδι το βλέπουμε ως κορωνίδα της δεκαετίας. Κάθε φορά πάμε σε τελικό και τελικά δεν γευόμαστε τη χαρά της νίκης. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, το απέδειξε και πήρε το πρωτάθλημα. Έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά κι εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε οποιαδήποτε ομάδα στα μάτια”.

Για τα πλεονεκτήματα του Άρη έναντι του Παναθηναϊκού:Για μένα, ο Άρης είναι πιο ομάδα. Ο Κούπερ είναι ένα μεγάλο ατού στον πάγκο. Δεν θα πρέπει να ανοιχτούν και θα πρέπει να παίξουν αρκετά συντηρητικά. Να πάρουνε ευκαιρίες από αντεπιθέσεις, γιατί εκεί έχουμε πλεονέκτημα. Αν ανοιχτούμε θα δυσκολευτούμε, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Ο Κόκε και ο Κάλβο είναι τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του Άρη”.

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Άρη το παιχνίδι: “Είμαι από κοντά. Ξέρω τα παιδιά. Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα και δεν έχει καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Αν ο Άρης έχει λίγη τύχη και πιάσει την καλή απόδοσή που μπορεί, νομίζω ότι θα έχει την ευκαιρία του”.

Για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα στην αναμέτρηση: “Η δίψα και η πείνα που έχουμε νομίζω ότι θα υπερτερήσουν της πολύ καλής ομάδας του Παναθηναϊκού. Έτσι αντιλαμβάνονται το παιχνίδι και οι παίκτες, δηλαδή σαν μία ευκαιρία να πάρουν ένα τρόπαιο μετά από πάρα πολύ καιρό. Αυτό φαίνεται και από την κινητοποίηση του κόσμου του Άρη, γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει”.

Για τα ατού του Παναθηναϊκού: “Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους επιθετικούς. Και ο Σισέ, και ο Λέτο, και ο Σαλπιγγίδης είναι τριπλέτα για Ευρώπη. Γι' αυτό νομίζω ότι ο Άρης δεν πρέπει να κάνει ανοιχτό παιχνίδι. Επίσης υπάρχει ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πλήρης. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας μόνο αν παίξουμε με αντεπιθέσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: