Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στην Αθήνα για την… κούπα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/0d9673f317225d6dc902989a10407521_L.jpg?1272003644?1272003644?1272003644Στην Αθήνα προσγειώθηκε το αεροπλάνο που περιλαμβάνει την αποστολή του Άρη για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες από 200 οπαδούς στο «Μακεδονία».

Με …όνειρα, θέληση και πίστη προσγειώθηκε το τσάρτερ που μετέφερε σύσσωμη την αποστολή του Άρη για τον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η «δίψα» για την κατάκτηση του τροπαίου από τους ανθρώπους του μακεδονικού συλλόγου είναι πλέον …«χιλιογραμμένη» και λίγες ώρες απομένουν για να μάθει όλη η φίλαθλη Ελλάδα ποιος τελικά θα είναι ο κυπελλούχος της σεζόν που διανύουμε.

Το «παρών» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έδωσε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καθώς επίσης και περίπου 200 φίλοι των «κίτρινων», οι οποίοι αποθέωσαν την αποστολή και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες.

Για το ματς ο Νασούτι είπε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι έχοντας στο μυαλό μας τον πόθο των φιλάθλων μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαι απόλυτα έτοιμος αφού είχα τρεις εβδομάδες να προετοιμαστώ σχετικά».Ο Φρανθίσκο Χαβίτο δήλωσε: «Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος αν και κοιμήθηκα λίγες ώρες. Παρόλα αυτά είμαι πανέτοιμος για το παιχνίδι». Δηλώσεις έκανε όμως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης. Τέλος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τόνισε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Άρη και ήδη μελετάμε για το τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν στην πόλη», είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας φυσικά την φωταγώγησή της Θεσσαλονίκης, εφόσον βεβαίως ο Αρης κατακτήσει το τρόπαιο. Σήμερα η τελευταία προπόνηση

Ο τεχνικός του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε μαζί όλους τους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα τη 18αδα για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Αργεντινού τεχνικού, ενώ στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κίτρινων».
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι έπειτα από απόφαση του Αργεντίνου προπονητή η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τη λήξη του αυριανού τελικού με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

«Παρών» και ο Τζόνσον

Κανονικά συμμετέχει στην αποστολή του Άρη και ο Έντι Τζόνσον, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο και πήρε μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης.
Πλέον, είναι θέμα του Έκτορ Κούπερ το αν θα συμπεριλάβει τον Αμερικανό επιθετικό στα πλάνα του για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: