Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

«Ciao» στον μετανιωμένο Μπαλοτέλι!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/991c8d12a0400f15b06d9ad5194f8b4d_L.jpg?1272022025?1272022025?1272022025Η ενέργεια του Μάριο Μπαλοτέλι να πετάξει την φανέλα του μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του παίκτη με τους οπαδούς οι οποίοι του έστειλαν γράμμα... αποχαιρετισμού! Ο νεαρός φορ, πάντως, εμφανίστηκε μετανιωμένος!«Γεια σου σούπερ Μάριο. Μετά τις χιλιάδες λέξεις και τους τόνους μελανιού που χύθηκαν για τα κατορθώματά σου κατά την διάρκεια του αγώνα της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και εμείς. Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό σου δεν ήταν αποτέλεσμα μιας λάθος ντρίμπλας ή ενέργειας. Αλλά ήταν λόγω της οργής μας να βλέπουμε δέκα παίκτες να κυνηγούν τους αντιπάλους και εσύ να κάθεσαι στο κέντρο του γηπέδου έχοντας την γνωστή ενοχλητική συμπεριφορά εναντίον όλων», ξεκινά η ανακοίνωση η οποία στη συνέχεια γίνεται ακόμα πιο καυστική και ειρωνική!

«Σίγουρα αξίζεις να παίζεις σε έναν πιο διάσημο σύλλογο (την Μίλαν;) όπου το κοινό θα αναγνωρίσει το πάθος σου. Αν η ομάδα αποφασίσει να αποσύρει το νούμερο της φανέλας σου, τότε το «45»δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί στην πλάτη κανενός παίκτη μας για τα επόμενα 200 χρόνια! Εμείς πάντα θα θυμόμαστε Μάριο πως αυτή ήταν η πρώτη (και ελπίζουμε η τελευταία) φορά στην ιστορία στο Σαν Σίρο που παίκτης έβγαλε την φανέλα του και την έριξε κάτω ως ένδειξης περιφρόνησης. Είναι περιφρόνηση και προς τον καθέναν από εμάς που έχει ξοδέψει χρόνο, λεφτά και αγάπη για την φανέλα και που εσύ είχες την ευκαιρία να φορέσεις. Για εμάς δεν υπάρχεις αγαπητέ Μάριο και με αυτόν τον τρόπο σου λέμε αντίο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Ultras της Curva Nord!

Συγγνώμη Μπαλοτέλι!
Ο Μάριο Μπαλοτέλι, πάντως, εμφανίστηκε μετανιωμένος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ενέργεια του στην απώλεια ελέγχουν λόγω τν αποδοκιμασιών! «Θα ήθελα να απολογηθώ για τις πράξεις μου το βράδυ της Τρίτης. Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και άκουσα τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο και τις φωνές του προπονητή, έχασε το μυαλό μου. Δεν καταλάβαινα τίποτα και στο τέλος πέταξα την φανέλα μου από θυμό. Είμαι στενοχωρημένος που δεν κατάφερα να ελέγχω την ένταση και την αναστάτωση που είχα μέσα μου. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ενοχλημένος με τον κόσμο. Πάντα με υποστήριζαν όταν οι άλλοι με αποδοκίμαζαν. Για αυτούς θέλω η Ίντερ να κερδίσει τα πάντα και πάντα θα τιμώ αυτή τη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: