Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μέσα ο Νίνης, γαστρεντερίτιδα ο "Κάρα"


Ο Γιώργος Καραγκούνης... Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο περιελάμβανε η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Παιανία και ο Νίκος Νιόπλιας εκεί που πήγε να χαμογελάσει λιγάκι, προβληματίστηκε και πάλι. Ο προβληματισμός οφείλεται στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός δεν πήγε καθόλου στην προπόνηση, λόγω μιας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Έτσι, αυτόματα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον τελικό του Σαββάτου.

Από την άλλη, το ευχάριστο νέο έχει να κάνει με τον Σωτήρη Νίνη. Ο μικρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες ήταν "καθαρές". Μάλιστα, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση. Έτσι, τίθεται στη διάθεση του έλληνα τεχνικού για τον μεγάλο αγώνα!

Κατά τα άλλα, όσον αφορά το πρόγραμμα μετά το ζέσταμα οι "πράσινοι" έκαναν ασκήσεις με πάσες. Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να δουλεύει στην τακτική και το δεύτερο να κάνει τελειώματα. Εν συνεχεία ακολούθησε δίτερμα και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους επιθετικούς να δουλεύουν στα τελειώματα. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Σεϊταρίδης και Δάρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: