Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Παντελή: «Θα περιμένω ως τη Δευτέρα»

Παντελή: «Θα περιμένω ως τη Δευτέρα»

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στον Ηρακλή. «Είμαι ενήμερος για το θέμα Μπιλίσκοφ. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Δεν υπάρχει θέμα, έχει διευθετηθεί. Δεν τίθεται θέμα. Είχα δώσει 45.000 στον Μπιλίσκοφ» είπε αρχικά για να αναφερθεί στη χθεσινή συνεδρίαση στο Κατσάνειο και την ατάκα του κ. Τριανταφύλλου πως είναι υπάλληλος του Ρέμου: «Το έχω μάθει από χθες και μίλησα μαζί του για εξηγήσεις. Μου είπε ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι, ότι ήταν τεταμένη ατμόσφαιρα. Αυτή η κατάσταση με θλίβει. Αυτές οι συζητήσεις και ο τρόπος λειτουργίας πλήττει τον Ηρακλή» τόνισε.
Υπογραμμίζοντας ο κ. Παντελή προσέθεσε: «Πρέπει να βρεθεί σύντομα λύση, αλλιώς θα «βουλιάζει» η ομάδα. Δεν έχω καμία σχέση με τον Ρέμο. Τον είχα γνωρίζει πριν 8 χρόνια για τη συναυλία με την Ανόρθωση στην Κύπρο. Είχαμε απλά μια φιλική σχέση, τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Πρέπει να σκεφτόμαστε και να συζητούμε πιο σοβαρά το πρόβλημα του Ηρακλή που είναι κολοσσιαίο».
Στο θέμα των μετοχών, ο κ. Παντελή δήλωσε: «Δεν έχω διάθεση να γίνω «μπαλάκι» κανενός. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό είχα συζητήσει κάποια θέματα που δεν τέθηκαν σε εφαρμογή. Ο Ηρακλής αν δε βρει άμεσα λύση, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση! Οδηγούνται τα πράγματα σε μια φάση που δεν θα υπάρχει επιστροφή. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε, είχαν μπει λεφτά, διευθετήθηκαν οφειλές. Είχε μείνει να αιωρείται το θέμα των μετοχών και της ηγεσίας της ομάδας. Μέχρι σήμερα δε μπορέσαμε να το λύσουμε. Αυτό που μιλάμε είναι ένα κομμάτι για την αδειοδότηση».
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην προσωπική του παρουσία στον Ηρακλή: «Διάθεσή μου ήταν να προσφέρω. Δεν αποτελούσε ποδοσφαιρική ομάδα ο Ηρακλής. Αν δε γίνουν ως τη Δευτέρα κάποια πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για συνεργασία από τη στιγμή που δε μπορούμε να συνεργαστούμε.
Τα λεφτά τα έβαλα οικειοθελώς. Δε θα μπω στη διαδικασία να μου τα επιστρέψει και ποιος.
Βλέπω πως παντού υπάρχουν εμπόδια και τροχοπέδη. Να συσπειρωθεί ο κόσμος και οι παράγοντες, γιατί επαναλαμβάνω εγώ είμαι ο πιο νέος παραγοντικά, αλλά ο πιο άμεσα εμπλεκόμενος τις τελευταίες εβδομάδες. Το πρόβλημα είναι σοβαρότατο. Ας λυθεί πρώτα το πρόβλημα και μετά να δούμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Πρέπει να βρεθούν οι υπαίτιοι, αλλά δεν έχουμε χρόνο προς το παρόν γι’ αυτό».
Κλείνοντας ο κ. Παντελή τόνισε: «Γίνονται προσπάθειες, αλλά αν δεν τελεσφορήσουν θα μπούμε σε άλλα χωράφια. Είμαι απογοητευμένος. Δε θέλω να κάνω ζημιά. Μένοντας και μη μπορώντας να λειτουργήσω όπως θέλω, δε θα προσφέρω τίποτα και δεν θέλω να είμαι υπαίτιος για ότι γίνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: