Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μπάντοβιτς: "Συγκέντρωση και προσοχή"


Ο Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την  Μπορντό... Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Πέμπτη στις προπονήσεις. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μιλώντας στους "ερυθρόλευκους" τους τόνισε τη σπουδαιότητα των play off και ουσιαστικά απαίτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής στην ολιγόλεπτη ομιλίσα του τόνισε μεταξύ άλλων: "Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο ντέρμπι μπροστά μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Το μυαλό μας είναι μόνο στον ’ρη και πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Γαλλικά "μάτια" για Τοροσίδη και Κ. Παπαδόπουλο
Η Μαρσέιγ απλώνει τα δίχτυα της στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα "mercato365" πρόκειται να τα ρίξει στο... λιμάνι του Πειραιά! Στόχος της δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το συμβόλαιο του 24χρονου Τοροσίδη λήγει το καλοκαίρι του 2013, όμως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο διεθνής αμυντικός δεν πωλείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: