Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Περιμένει να πέσουν οι τιμές!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_EMDR7ypRp0.jpgΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ., ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. «ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ Η ΚΡΙΣΗ»! «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ».-Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά αγωνιστικά προβλήματα τη φετινή σεζόν και «πληγώθηκε» ιδιαίτερα από τους συνεχείς τραυματισμούς αλλά και από τις αλλαγές που έγιναν στην τεχνική ηγεσία. Η ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ είναι μεγάλη, ωστόσο, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν φαίνεται να βιάζεται.

Στην σύσκεψη κορυφής, ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του πως όλες αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος των πλέι οφ (16/05), αφού θεωρεί πως υπάρχει χρόνος για να κινηθούν με ηρεμία…

«Όλους τους έχει αγγίξει η κρίση»

Εντύπωση προκαλούν οι διάλογοι που παρουσιάζει σήμερα στο βασικό του θέμα ο «Πρωταθλητής» (ιδιαίτερα έγκυρος σε ρεπορτάζ που αφορούν τα διοικητικά του Ολυμπιακού) και από τους οποίους (τους διαλόγους) προκύπτει ότι ο Κόκκαλης περιμένει να… πέσουν οι τιμές στη μεταγραφική αγορά.

«Ολους τους έχει αγγίξει η κρίση. Μόνο τους ποδοσφαιριστές δεν έχει αγγίξει που ζητούν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι», ειπώθηκε κάποια στιγμή στη σύσκεψη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ κάποια άλλη στιγμή ακούστηκε να λέγεται:

«Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν και τα κασέ των ποδοσφαιριστών σε νορμάλ επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές επιλογές. Από εμάς εξαρτάται στη συνέχεια να επιλέξουμε τους καλύτερους για την ομάδα μας».

«Χρωστάνε της… Μιχαλούς»

Φυσικά, στο Δ.Σ. δεν έμεινε ασχολίαστη και η αγανάκτηση που δείχνουν οι οπαδοί της ομάδας για την εικόνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο:

«Υπάρχουν ομάδες σε όλη την Ευρώπη που χρωστάνε και της… Μιχαλούς! Εμείς έχουμε φτιάξει γήπεδο-στολίδι, σύγχρονο αθλητικό κέντρο, μία ομάδα που έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, παίζουμε σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε φέρει πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές και τα ακούμε και από πάνω».

«Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι του Πατέρα»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και τελικά δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην πάει επειδή δεν ήθελε να κάνει… «μάγκα τον Νικόλα Πατέρα», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, πιστεύει πως θα του δοθεί η ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του σε άλλες συνεδριάσεις, απλά περιμένει να έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: