Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

«Αγγλία και μετά βλέπουμε...»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d73053b2157eaf0de1c215178b9e43e8_L.jpg?1272022087?1272022087?1272022087Το όνομα του Μαρτίν Πετρόφ φέρεται να βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, ωστόσο ο Βούλγαρος δίνει προτεραιόητα στους Άγγλους. Ο μάνατζερ του παίκτη, Λάτσεζαρ Τάνεφ μιλά στο gazzetta.gr για τις... ελπίδες επίτευξης μιας μεγάλης μεταγραφής. Το όνομα του Μάρτιν Πετρόφ φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ο Βούλγαρος αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο υπάρχουν και πολλές δυσκολίες για την έλευση του στην Ελλάδα. Ο διεθνής μέσος ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όπως οι Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, όμως ο ίδιος δίνει πλεονέκτημα στην Αγγλία. Ο μάνατζέρ του, Λάτσεζαρ Τάνεφ μιλά στο gazzetta.gr τονίζει πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείει κάτι...

-Για τα σενάρια που μπλέκουν τον Πετρόφ με τον Ολυμπιακό
«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό, ούτε κάποια κρούση για να μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο»

-Για το μέλλον του Μάρτιν Πετρόφ
«Ο Πετρόφ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Είναι η πρώτη του επιλογή και αυτό θα προσπαθήσουμε. Η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη στην Αγγλία, το ίδιο και αυτός. Βέβαια, αν δεν γίνει αυτό, τότε φυσικά και θα κοιτάξουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις που να μας καλύπτουν»

-Για το αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό
«Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή σε μια υποθετική ερώτηση. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε για το μέλλον, αν και ο Πετρόφ προτιμά την Αγγλία»

-Για τον τραυματισμό του
«Ο Πετρόφ ξεπερνά τον τραυματισμό του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα που να τον επηρεάσει στο μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια: