Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στη διάθεση του Μπάγεβιτς, Λεονάρντο και Καράμπελας


Ο Λεονάρντο σε μία προσπάθειά του κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει των αγώνων των play off οι οποίοι ξεκινάνε την επόμενη Τετάρτη με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Λεονάρντο και Νίκος Καράμπελας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Αλεξόπουλο συνέχισε το πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Κρίστιαν Νέμεθ και Ίσμαελ Μπλάνκο έκαναν ασκήσεις αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα προπόνησης των "κιτρινόμαυρων" περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και είναι κλειστή.

Πέντε παίχτες της ΑΕΚ στο Fun Weekend
Με την παρουσία πέντε ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/04) το 6ο Fun Weekend της φετινής περιόδου και τελευταίο της σεζόν, πριν τον μεγάλο τελικό.

Το Σάββατο στις 12.00 θα παρευρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Paradise Mini football, στη Μεταμόρφωση Αττικής, οι Γρηγόρης Μάκος και Νίκος Καράμπελας, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα, θα δώσουν το παρών οι Λεονάρντο, Γκουστάβο Μαντούκα και Σανέλ Γιάχιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: