Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Λαπόρτα: "Έχουμε πετύχει τα πάντα εκτός από μία επική ανατροπή"

http://www.contra.gr/images/m/Joan-Laporta_2304_m.jpg Ίντερ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 3-1 στο Μιλάνο επί της Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Χουάν Λαπόρτα, βρήκε ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει η ομάδα του το πολυπόθητο εισιτήριο και συγκεκριμένα αυτό της ανατροπής.

"Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο σπίτι μας. Αν λείπει κάτι από αυτήν την ομάδα που έχει κερδίσει τα πάντα, αυτό είναι μία επική ανατροπή. Οι αγώνες με την Άντερλεχτ, την Φέγενορντ, την Γκέτεμποργκ, την Τσέλσι και την Ντιναμό Κιέβου αποτελούν ιστορικές στιγμές που έχουν κάνει περήφανους τους φιλάθλους μας", είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των "μπλαουγκράνα".ναφορικά με τον πρώτο ημιτελικό του "Μεάτσα", ο Λαπόρτα δήλωσε: "Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή. Ήταν σε καλή μέρα η Ίντερ και ο προπονητής της, αλλά απομένουν 90 λεπτά ακόμα για να προκριθούμε, παίζοντας στην έδρα μας. Το κοινό μας μάς στηρίζει στις μεγάλες βραδιές. Θα είναι τέλειο αν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, που είναι η τωρινή, πετύχει την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών και φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ". Πάντως, ο επερχόμενος αγώνας του Σαββάτου (24/4) με την ουραγό Χέρεθ απασχολεί περισσότερο τον 48χρονο παράγοντα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του: "Αν πρέπει να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ας μιλήσουμε για την Χέρεθ. Η αλλαγή προπονητή έφερε αποτέλεσμα σε αυτήν την ομάδα. Την ανανέωσε και πλέον έχει αρκετές ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό", κατέληξε ο Λαπόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: