Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Κοιτάζει Απόνιο


Ο Απόνιο της Μάλαγα Ο Μπάντοβιτς και οι παίκτες του συγκεντρώνονται για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα διεκδικήσουν την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η διοίκηση συνεχίζει να κοιτάζει ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Απόνιο της Μάλαγα είναι ένας παίκτης για τον οποίο ρώτησαν οι "ερυθρόλευκοι" και μάλιστα εξετάζουν την περίπτωση του.

Πρόκειται για τον παίκτη αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος, αν και φέτος η παρουσία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί με μυϊκούς τραυματισμούς. Ο 26χρονος μέσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο δίπλα στα αμυντικά χαφ, όσο και μπροστά τους.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να πασάρει, ενώ δεν σταματάει να τρέχει μέσα στο γήπεδο. Για τον Απόνιο το περσινό καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί τόσο η Βαλένθια, όσο και η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ι απαιτήσεις της Μάλαγα ήταν υψηλές και δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Ο 26χρονος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Μάλαγα και η ρήτρα που τον συνοδεύει είναι αρκετά υψηλή, φτάνοντας τα έξι εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους "ερυθρόλευκους. Ωστόσο αν το θελήσει να φύγει, τότε τα χρήματα που θα χρειαστούν να δαπανηθούν για την αγορά του θα είναι πολύ λιγότερα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο πατέρας του Παπαδόπουλου

Από τα γραφεία της ΠΑΕ θα περάσει την Παρασκευή ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και μάλλον θα του προταθεί ανανέωση, καθώς πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα η Σάλκε φέρεται να έχει κάνει πρόταση στους "ερυθρόλευκους" ύψους 2,5 εκ ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: