Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Κλειστές οι πόρτες...


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... Το φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανθρακικό, στο γήπεδο της Τούμπας, κεκλεισμένων των θυρών, έχει σκοπό η ομάδα να μπει καλύτερα προετοιμασμένη στα πλέι-οφ. Επιθυμία του Φερνάντο Σάντος είναι, οι τελευταίες προπονήσεις, να γίνονται με κλειστές πόρτες και αυτό θα ακολουθηθεί και στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει ο Ντάριο Κρέσιτς που υπολογίζεται πλέον κανονικά. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Σάντος που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πληρότητα στο ρόστερ, στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής πορείας.

Τουρσουνίδης: Η ομάδα είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Sport103 fm για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλει οφ και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: "Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη στα πλέι οφ. Είχε ένα μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί κατάλληλα μέχρι το πρώτο παιχνίδι ενώ τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής ξέρουν πλέον τι θα πει πλέι οφ. Αγωνιστικά είναι έτοιμη η ομάδα και προσωπικά αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρει. Έχει εμπειρία, είναι πιο ενισχυμένη από πέρσι και είναι δεμένη. Ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς σοβαρή και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο.

Οι άλλες ομάδες είναι δυνατές αλλά η ομάδα μας κάνει αισιόδοξους γιατί βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα χτυπήσει όλα τα παιχνίδια".
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, είπε: "Θεωρώ ότι είναι καλό το πρόγραμμα αν και αυτό που μετράει είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα. Αν στο πρώτο παιχνίδι πετύχουμε νίκη εκτός έδρας επί της ΑΕΚ, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα.
Είναι δύσκολο να μιλάμε για φαβορί έτσι όπως είναι η διαδικασία τα πλέι οφ αλλά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των άλλων. Το σημαντικό πάντως είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και θα το δείξει στα πλέι οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: