Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Καρα-Μελίτα! Φορτσα Ιντερ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ptPuR9oNDb.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4413.jpgΗ Καρμελίτα Τονιόλι, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στο Σαν Μπιάτζιο της Καλάλτα στις 5 Απριλίου του 1986 και στα 24 της χρόνια έχει ήδη προλάβει να χαρακτηριστεί από τα ιταλικά κουτσομπολίστικα περιοδικά, ως το "απόλυτο sex symbol της Ιταλίας"!

Πριν γίνει μοντέλο, η Μελίτα είχε δοκιμάσει την τύχη της ως ...καμαριέρα, χωρίς - ευτυχώς για εμάς - να "πετύχει" σε αυτό το επάγγελμα!

Είναι οπαδός της Ίντερ και πρόσφατα δήλωσε αποφασισμένη να κυκλοφορήσει δημοσίως με τα απολύτως απαραίτητα εφόσον οι Νερατζούρι κατακτήσουν τον τίτλο! Επιπλέον, υποσχέθηκε πως θα χαρίσει ένα φιλί στον Ζοζέ Μουρίνιο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν θα μείνει εκεί ή ...ό,τι ήθελε προκύψει.

Πάντως, σε παλιότερες δηλώσεις είχε αφήσει να εννοηθεί πως ποτέ δεν μένει μόνο στο φιλί! "Λατρεύω το σεξ, με ηρεμεί, με αναζωογονεί, με οπλίζει με δύναμη και μού δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση", λέει η Μελίτα προκαλώντας ...υγρά όνειρα στους θαυμαστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: