Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Έκλεισε ο κύκλος» του Μπουμπένκο

Το κεφάλαιο Μπουμπένκο έκλεισε οριστικά για την ομάδα του Ηρακλή και μάλλον με άδοξο τρόπο. Ο Σλοβάκος τεχνικός με τις δηλώσεις του ουσιαστικά έκοψε τις γέφυρες με τον Ανδρέα Παντελή και έτσι ουσιαστικά από σήμερα στην Μίκρα βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Οι διαπραγματεύσεις που υπήρξαν αποδείχθηκαν άκαρπες εν τη γενέσει τους και χθες ο κύπριος επιχειρηματίας φάνηκε να είναι ξεκάθαρος.
«Πραγματικά υπήρχε μια σημαντική οικονομική διαφορά με τον Μπουμπένκο και δεν φαίνεται να υπήρχε σημείο τομής σε αυτόν τον τομέα. Αναφορικά με τα υπόλοιπα που μετέφερε δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο τώρα. Δεν είναι η στιγμή . Αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα , αφού προέχουν άλλα ζητήματα για την ομάδα Κυρίως αυτά που αφορούν την επιβίωση της»
Η αλήθεια είναι ότι οι δυο πλευρές δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις διαπραγματεύσεις και ήταν φυσιολογικό να υπάρξει αυτή η κατάληξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο διάδοχος του Μπουμπένκο θα είναι από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα από την Ιβηρική χερσόνησο και ήδη υπήρξε μια πρώτη κρούση μαζί του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα μετά τις διαπραγματεύσεις που θα υπάρξουν. Ο Παντελή θέλει να κλείσει σύντομα αυτό το ζήτημα ώστε να ξεκινήσει μια διαδικασία για την εκκαθάριση του δυναμικού της ομάδας αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειαστεί να υπάρξουν, όπως επίσης και η προετοιμασία της ομάδας.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: