Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

"Πάρε πίσω τις μετοχές σου..."


Οι φίλαθλοι του Ηρακλή "Πάρε πίσω τις μετοχές και μην μας τις επιστρέφεις αν προηγουμένως δεν τακτοποιηθούν τα χρέη που δημιούργησες". Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Ηρακληδείς και αφορά στην κίνηση του Ρέμου να παραδώσει το 50% των μετοχών του στον ερασιτέχνη.

Στελέχη του ερασιτέχνη, σε χθεσινή γενική συνέλευση των Ηρακλειδέων, οι Τριανταφύλλου, Αρταβάνης και Αδαμίδης έδωσαν ορισμένες εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι τα χρέη του ΓΣ Ηρακλής φτάνουν στα 2,3 εκ. ευρώ, από τα οποία το 1,1 εκ. ευρώ έχει ήδη ρυθμιστεί.
Έγινε επίσης ψηφοφορία (διά ανάτασης χεριού) και ο κόσμος της ομάδας αποφάσισε ότι ο ΓΣ δεν πρέπει να δεχθεί το 50% των μετοχών του Αντώνη Ρέμου μέχρι να πληρωθούν από τον ίδιο οι οφειλές προς τρίτους.

Είναι σαφές ότι αν υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ, δεν θα πρέπει να κουβαλά, έστω και τυπικά, τα χρέη της νυν διοίκησης προς το δημόσιο.
Θα ακολουθήσει νέα γενική συνέλευση του κόσμου του Ηρακλή στην οποία έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν και να δώσουν εξηγήσεις όλοι όσοι πέρασαν από το ΔΣ της διοίκησης Ρέμου στην ΠΑΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Θύρα 10, αναφέρει: "Αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε τη συμφωνία που έλαβε χώρα μεταξύ του πληρεξούσιου δικηγόρου του κυρίου Πασχαλίδη και του Γυμναστικού Συλλόγου κατά την οποία μεταβιβάζονταν η χρήση του 50% των μετοχών του φερόμενου ως μεγαλομετόχου στον Γ.Σ. Απορρίψαμε αυτή την ενέργεια διότι δεν έγινε σεβαστό το αίτημα των καταλήψεων το οποίο ήταν οι μετοχές να έρθουν καθαρές από χρέη. ’ντ' αυτού ο κύριος Πασχαλίδης νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανόητους προσπάθησε να διώξει από πάνω του τις μετοχές οι οποίες συνοδεύονται από ένα τεράστιο χρέος προς τρίτους το οποίο κανείς τελικά δε γνωρίζει το ύψος του.

Απαιτούμε από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο να μεταβιβάσει άμεσα τη χρήση των μετοχών αφού πρώτα πληρώσει το 100% των χρεών προς τρίτους που τις συνοδεύουν".

Παράλληλα ο Γ.Σ. μέσω του κυρίου Αδαμιδη δεσμεύτηκε ότι θα κάνει από το Σαββάτο ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τα μελλοντικά έσοδα της Π.Α.Ε. για να μην υποθηκευτούν από τον κύριο Πασχαλίδη με αντάλλαγμα την εκχώρηση δανείου από κάποια τράπεζα.

Οι δυο καταλήψεις συνεχίζονται κανονικά, καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί και αύριο στη γενική συνέλευση η οποία θα λάβει χώρα στο κατσάνειο στις 8:00 παρουσία όλων των παραγόντων που πέρασαν από τις διοικήσεις του Αντώνη Πασχαλίδη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

Συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης

Στο γραφείο του Κωνσταντίνου Γωγάκου κατέληξαν οι μισές μετοχές του Αντώνη Ρέμου. Ο Θεόφιλος Πατέλης συναντήθηκε με τον δικηγόρο του προέδρου της ΠΑΕ και παρέλαβε το 50% των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Ρέμος. Συγκεκριμένα, πήρε 548.394 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 42,63% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Το ίδιος ακριβώς ποσοστό θα δοθεί στον Ερασιτέχνη την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, εφόσον ο Ανδρέας Παντελή δεν χρηματοδοτήσει μέχρι τότε την ΠΑΕ, με το ποσό των 500.000 ευρώ. Ακόμη όμως και αν ο Κύπριος βάλει αυτά τα χρήματα, τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις, θα της έχει ο Ερασιτέχνης, ως κάτοχος του 10% των μετοχών και διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: