Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Συναντήθηκαν Τζίγκερ-Πατέρας-Βγενόπουλος!


Γιάννης Βαρδινογιάννης και Νικόλας Πατέρας Η κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, έδειχνε να φτάνει στο απροχώρητο. Τα πάντα κρέμονταν από μια κλωστή και χρειαζόταν κίνηση καλής θέλησης απ' όλους, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργούσε τριγμούς στο οικοδόμημα της πολυμετοχικότητας. Αυτή η κίνηση έγινε. Την Παρασκευή λοιπόν, Νικόλας Πατέρας, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, συναντήθηκαν και συζήτησαν για τέσσερις ώρες. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Σε καλό κλίμα προσπάθησαν να λύσουν τις όποιες διαφορές και φυσικά τους τριγμούς ειδικά μετά τη διαρροή των πρακτικών του τελευταίου Δ.Σ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, προέβη και σε δήλωση στην οποία είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα κακοδιαχείρισης επί ημερών Νικόλα Πατέρα στην ΠΑΕ, ένα ζήτημα που είχε εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι της Παναθηναϊκής πραγματικότητας. "Κάναμε μία συζήτηση αρχών, την οποία συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την πραγμάτωση των υψηλών φιλοδοξιών της. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα καταχρηστικής διαχείρισης της ΠΑΕ από τον Πρόεδρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και προσωπικές στρατηγικές και ο καθένας από την πλευρά του εργάζεται για το καλό της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για αύριο", τόνισε ο κ. Βαρδινογιάννης.

Το "παρών" στη συνάντηση δεν έδωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Αν και γνώριζε για το ραντεβού δεν θέλησε να παραστεί γιατί έγινε προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Νικόλα Πατέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: