Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μιλάει με ΜακΝτόναλντ η ΑΕΚ



Ο Σεριλ ΜακΝτόναλντ Τον Σέριλ ΜακΝτόναλντ της Χέρμιαλ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ο ατζέντης του 25χρονου επιθετικού επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που έχουν γίνει με την πλευρά της "Ενωσης", ωστόσο στο παιχνίδι για την απόκτηση του έχει μπει και η Σταντάρ Λιέγης.

Ο ΜακΝτόναλντ τη φετινή σεζόν δεν έχει θέλξει με την απόδοση του, μετρώντας μόλις πέντε γκολ σε 30 συμμετοχές, ενώ μόλις μία σεζόν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 10 γκολ. Ο 25χρονος αποτελεί φορ περιοχής και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Ο ατζέντης του Ολλανδού άσου Πίτερ Ρέσελ μίλησε στην "Sportday" για το σχετικό θέμα: "Έχουν γίνει πράγματι συζητήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά δεν θα ήθελα, όπως καταλαβαίνετε, να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ο Σέριλ γνωρίζει το ενδιαφέρον αυτό και είναι θετικός να συνεχίσει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Μάλιστα, μεταξύ βελγικού και ελληνικού πρωταθλήματος θα προτιμούσε το δεύτερο. Γράφτηκε ότι τον Ιανουάριο ο Σέριλ υπέγραψε προσύμφωνο με τη Σταντάρ, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει χαρτί που να τον δεσμεύει. Έγιναν συζητήσεις τον Ιανουάριο, αλλά πάγωσε το θέμα. Τώρα η Σταντάρ έχει επανέλθει και συζητάμε μαζί της, όπως συζητάμε και με την ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: