Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ανοίγουν τα Τέμπη


Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη Είναι οριστικό πλέον. Τα Τέμπη ανοίγουν για να περάσουν οι οπαδοί του Αρη. Μια ευχάριστη είδηση από το υπουργείο Υποδομών. Όπως αποφασίστηκε, τα Τέμπη θα ανοίξουν από τις 9 το πρωί του Σαββάτου και έτσι οι εκδρομείς για τον τελικό δε θα υποστούν ταλαιπωρία στη μετακίνησή τους. Ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός μέχρι και την Κυριακή το βράδυ...

Sold out
Η ΠΑΕ Aρης ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Kυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διατέθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήθελε από την μία να ευχαριστήσει τους περίπου 24.000 φιλάθλους της που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και θα είναι στο πλευρό της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εκ των εισιτηρίων καταγράφοντας όμως ως δεδομένο ότι η ζήτηση ήταν τεράστια και πραγματικά ούτε ο διπλάσιος αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν αρκετός να ανταποκριθεί στην δίψα και το πάθος του αρειανού λαού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται πρώτιστα όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να μετακινηθούν προς το ΟΑΚΑ και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με ασφάλεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει έναν αγώνα- γιορτή για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω σε σχέση με την μετακίνηση των φιλάθλων της προς την Αθήνα.

Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τους ιθύνοντες της Αστυνομίας και παρόντων του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του Προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ Γιάννη Γρανούζη, του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Ελευθερούδη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απευθύνει παράκλησή προς όλους τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα να εναρμονιστούν με τις οδηγίες των αρχών και να συνδράμουν κι αυτοί με την συμπεριφορά τους με δεδομένο ότι και οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποτελέσουν αρωγό για την ομαλή μετάβαση στο ΟΑΚΑ και φυσικά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: