Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σκόραρε ύστερα από 12 χρόνια!

http://www.sport24.gr/ast/cov/sa/savini_2010_1_12_14_12_1_b.jpg

Το γκολ που πέτυχε ο Μίρκο Σαβίνι εναντίον του Άρη σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Αυτό το τέρμα ήταν το πρώτο γκολ του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στην επαγγελματική του καριέρα!Ο Ιταλός βρήκε προχθές δίχτυα για δεύτερη φορά στην 14ετή καριέρα του στα γήπεδα. Το γκολ επί του Άρη ήταν το πρώτο του απέναντι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας αλλά και το μοναδικό τέρμα, φορώντας φανέλα συλλόγου που συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία εθνικού πρωταθλήματος.

Ο Σαβίνι είχε να σκοράρει από το 1998 όταν έπαιζε στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Λαντιτζιάνι. Από τότε δεν είχε πετύχει ξανά γκολ.

"Πρέπει να έχουν περάσει δέκα χρόνια. Όταν αγωνιζόμουν με την Λαντιτζιάνι. Δε θυμάμαι ποιος ήταν ο αντίπαλος. Ήταν το μοναδικό μου γκολ σε πρωτάθλημα. Θυμάμαι πως ήταν με αριστερό σουτ", δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και για το τέρμα που πέτυχε με… το δεξί εναντίον του Άρη είπε: "Το γκολ είναι θέμα ομαδικής δουλειάς και πιο μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τώρα το μόνο που κοιτάμε είναι το επόμενο ματς έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Τώρα είναι… η σειρά του Σνάουντσερ που δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει βάλει ένα μόνο στην επαγγελματική του καριέρα με την φανέλα της Κατοβίτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: