Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπουμπένκο και του χρόνου!

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπουμπένκο και του χρόνου!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: «Η πρώτη σημαντική συμφωνία της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αφορά στο θέμα του Προπονητή της ομάδας. Κατόπιν συμφωνίας με τον κ. Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο Σλοβάκος τεχνικός θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης του ΗΡΑΚΛΗ και για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011″.

Στο μεταξύ ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Γιάννης Τάκης, αμέσως μετά τη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου και τη συγκρότησή του σε σώμα, προχώρησε στην ακόλουθη τοποθέτηση:
«Θα κινηθούμε στο πλαίσιο ενός άλλου μοντέλου διοίκησης και θεωρούμε ότι θα αλλάξουμε τη λειτουργία και το ύφος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Θα επιδιώξουμε την διαφάνεια, με την ΠΑΕ να στηρίζεται στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και να στηρίζει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Βεβαίως, ως Διοίκηση Πρωτοδικείου, έχουμε την υποχρέωση να διεκδικήσουμε την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των προηγούμενων Διοικήσεων, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, υποχρέωση την οποία δεν θα πάψουμε να υπηρετούμε, προς όφελος του Συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: