Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πετυχημένες οι αλλαγές του Σάντος στα πλέι-οφ

Πετυχημένες οι αλλαγές του Σάντος στα πλέι-οφ

Ο ΠΑΟΚ αύριο έχει αγώνα καθώς υποδέχεται στις 21:15 στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, οπότε οι παίκτες του Δικεφάλου δεν είχαν χθες ρεπό αλλά προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αυριανού ντέρμπι. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Άρη έκαναν χαλάρωμα, οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής και όλοι ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα διατροφής που έχει βγάλει ο εργοφυσιολόγος κ. Ζιώγας για ταχύτερη αποκατάσταση μετά από τους αγώνες.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλησαν χθες να κρατήσουν χαμήλους τόνους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω την άνετη νίκη με 2-0 επί του Άρη.
Πάντως στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι-οφ και ειδικά στο προχθεσινό ματς με τον Άρη, φάνηκε να δικαιώνεται ο Σάντος για τις τρεις πετυχημένες ως τώρα αλλαγές:
1. Ο Κοντρέρας λειτούργει άψογα ως δεξί μπακ, δίνοντας περισσότερη ελευθερία στο Βιεϊρίνια και μεγαλύτερη σιγουριά συνολικά στην άμυνας.
2. Ο Σαβίνι τα πηγαίνει εξαιρετικά στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Τσιρίλο, καθώς στα δύο ματς των πλέι-οφ με ΑΕΚ και Άρη, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δε δέχθηκε γκολ, αλλά δε δέχθηκε ούτε ευκαιρία!
3. Ο Ίβιτς τα πήγε πολύ καλά ως δεύτερος φορ στο ματς με τον Άρη, καθώς ο Σέρβος έπαιζε ουσιαστικά δίπλα στο Μουσλίμοβιτς στο 4-4-2 που προτίμησε το Σάντος. Ο Ίβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ στο ματς με τον Άρη και πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Σορλέν πριν ο Σαβίνι διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Σκέψεις για ίδια 11άδα
Ο Σάντος μίλησε για «rotation» μετά από το ματς με τον Άρη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα προτιμήσει και πάλι την ίδια 11άδα που ξεκίνησε με ΑΕΚ και Άρη. Πιθότατα το «rotation» θα ξεκινήσει από το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οριστικά αύριο το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η Super League μετέθεσε χθες το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη για την Πέμπτη 6 Μαϊου και ώρα 19:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για αύριο, ωστόσο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί οριστικά αύριο στην Τούμπα στις 21:15.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: