Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ντάρμπισιρ: "Πικράναμε τον κόσμο μας"


Ο Ντάρμπισιρ πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ Ο Ματ Ντάρμπισιρ έριξε στον ίδιο και στους συμπαίκτες του το βάρος για την άσχημη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Ο Αγγλος επιθετικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του "BBC", δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τις απουσίες και τα κενά στο ρόστερ, τονίζοντας πως τα λάθη έγιναν κυρίως από τους ποδοσφαιριστές. Επίσης μίλησε για την αναγκαιότητα των "ερυθρολεύκων" να βγουν στο Τσάμπινς Λιγκ, αλλά και την οικονομική κρίση της Ελλάδας.

Για τη φετινή σεζόν: "Φέτος δεν τα καταφέραμε. Έγιναν πολλά λάθη, κυρίως από την πλευρά μας, και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πάρει το νταμπλ. Η φετινή σεζόν ήταν μια κακή παρένθεση και περιμένουμε να τελειώσει θετικά με την έξοδο στο Champions League ώστε να ετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή. Στενοχωρήθηκα για τον κόσμο μας, που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει, αλλά εμείς τον πικράναμε. Άλλα περίμενε από μας και άλλα είδε. Απέναντί του είμαστε υποχρεωμένοι και του χρόνου οφείλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο".

Για την επίσκεψη του Κόκκαλη στου Ρέντη: " Ήρθε ο πρόεδρος στο Ρέντη και μας είπε κάποια πράγματα. Δεν χρειαζόταν να ακούσουμε από τον κ. Κόκκαλη ότι πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε στο Champions League. To ξέρουμε ότι η χρονιά σώζεται μόνο αν προκριθούμε στο Champions League. Καλά έκανε ο πρόεδρος και μας μίλησε. Ήθελε να μας τονίσει την σημασία που έχει η δεύτερη θέση και ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Μας τα λέει βέβαια καθημερινά και ο κόουτς, αλλά επειδή ζω τους συμπαίκτες μου, να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ολυμπιακού ότι γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε στο Champions League".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: " Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν τελικός. Μετά την ήττα από τον Άρη, έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, αν θέλουμε στο Champions League και του χρόνου. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε άλλες τρεις τέσσερις φορές. Ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, βρήκαμε περισσότερους κενούς χώρους και γι' αυτό το λόγο κάναμε τόσες φάσεις. Τώρα έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν νικήσουμε στην Θεσσαλονίκη, τότε μπορώ να πω ότι θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τον στόχο, που μας έχει απομείνει. Πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε το διπλό".

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Σε μία τέτοια περίοδο που η Ελλάδα υποφέρει από την οικονομική κρίση, δεν θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να μένουμε αμέτοχοι. Οφείλουμε να εκτιμούμε αυτά που έχουμε κι αν είναι δυνατό να βοηθούμε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ζω καθημερινά την αγωνία του Έλληνα πολίτη και τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει για να κάνει μία αξιοπρεπή ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: