Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Στο στόχαστρο των "ροσονέρι" ο Οταμέντι

http://www.sport24.gr/ast/cov/ot/otamendi_b.jpgΜία ημέρα μετά τις φήμες περί έλευσης του Μάρκο Φαν Μπάστεν στον πάγκο της Μίλαν αντί του Λεονάρντο αυτό το καλοκαίρι, η Μίλαν εξακολουθεί να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, που αυτή τη φορά αφορούν περιπτώσεις παικτών.Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής "Gazzetta dello Sport", οι "ροσονέρι" έχουν βάλει στο στόχαστρο τον κεντρικό άμυντικό της Βέλες Σάρσφιλντ, Νικολάς Οταμέντι, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση μέχρι 12.000.000 ευρώ, την ώρα πάντως που ο αργεντίνικος σύλλογος τον κοστολογεί γύρω στα 20.000.000 ευρώ.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει αρκετοί από τους τοπ ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Γιουβέντους και Μπάγερν, με τον 21άχρονο άσο να έχει ανεβάσει τον τελευταίο χρόνο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μέσα και από τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Μαραντόνα στην ενδεκάδα της Εθνικής Αργεντινής (6 παρουσίες στην "αλμπισελέστε" από το 2009 και μετά-οι 3 ως βασικός).

Πέρα από τον Οταμέντι, οι Μιλανέζοι εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά τον ακραίο μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Κράσιτς, ο οποίος έστειλε μάλιστα και σαφές μήνυμα αναφορικά με τις προθέσεις του στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι.

"Δεν είναι μυστικό ότι είμαι οπαδός της Μίλαν. Θα ήθελα να βρεθώ συμπαίκτης με τον Ντζέκο. Εγώ και ο Έντιν θα κάναμε ένα φονικό δίδυμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 25άχρονος Σέρβος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: