Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δεσμεύουν τον Ρέμο...


Αντώνης Ρέμος.. Από τη Δευτέρα υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον του Ηρακλή. Γίνονται πολλές συζητήσεις και το οικονομικό είναι αυτό που αποτελεί το επίκεντρο. Η νέα πενταμελής διοίκηση προέκυψε από το Πρωτοδικείο, αλλά, αυτό ήταν απλά το πρώτο βήμα.

Θα ζητήσουν από τον Ρέμο να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, σε χρέη που δημιούργησε, σε επιταγές που εξέδωσε και κυρίως, στο χρέος προς το δημόσιο που αποπληρώνεται σε μηνιαίες δόσεις εδώ και 2,5 χρόνια.

Ο Ρέμος φαίνεται να έχει ήδη ανταποκριθεί και να έχει δεσμευθεί ώστε να δοθούν χρήματα από την πλευρά του. Αναζητούνται λύσεις για το οικονομικό νέοι πόροι και άνθρωποι που μπορούν να συμμετέχουν σε οικονομικό σχεδιασμό για να κλείσουν πληγές. Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα.

Τα έσοδα είναι μετρημένα και αν δεν βρεθούν άμεσα 200-300 χιλιάδες ευρώ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για το μέλλον της ομάδας. Σύντομα, θα εκδοθούν διαρκείας και θα κυκλοφορήσουν για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Στη σειρά οι πληρωμές και οι προσφυγές

Ο Κομπαγιάσι και ο Κονέ είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καιρό τώρα δικαίωμα προσφυγής και περιμένουν να πληρωθούν περίπου 30 χιλιάδες ευρώ ο καθένας. Ο Μάρα ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει. Το ίδιο κι ο Ηλιάδης.

Ο Μπόσνιακ, όμως, που έχει φύγει εδώ και καιρό, δεν κάνει πίσω και απαιτεί 400 χιλιάδες ευρώ. Ο Βέρα που πέρασε για πολύ λίγο ζητά περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ και έρχεται η σειρά του Ντιέ που επιστρέφει πλέον στις αρχικές του απαιτήσεις, εφόσον ο Ηρακλής δεν ήταν συνεπής σε συμβιβασμό τον οποίο συμφώνησαν από κοινού.

Ο Νιτέ μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και 400 χιλιάδες ευρώ. Ακόμη κι ο Μπούρμπος που είχε να πάρει χρήματα από παλιά συνεργασία με τον Ηρακλή, έχει προσφύγει εκ νέου και πάλι αφού δεν εξοφλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: