Τρίτη 4 Μαΐου 2010

«Τελειώνει» και ο Μαρσελάο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f927a783e865cd9a6cd86063010bed19_L.jpg?1272945591?1272945591?1272945591Μετά τις δεδομένες αποχωρήσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Οράσιο Καρντόσο και ο Μαρσελάο θα αποτελέσει παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο δυναμικός αμυντικός των Αρκάδων έχει δελεαστική πρόταση από το Ντουμπάι. Αρχίζουν και μεγαλώνουν …επικίνδυνα τα κενά στις «γραμμές» του Αστέρα Τρίπολης, αφού μετά τις δεδομένες αποχωρήσεις των Οράσιο Καρντόσο και Ντάνιελ Τσέζαρεκ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Αρκάδες στο μέσο του καλοκαιριού.
Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Μαρσελάο, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει από την Τρίπολη για το κοσμοπολίτικο …Ντουμπάι, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του σε τοπικό σύλλογο μετά από δελεαστική οικονομική πρόταση.

Μετά τα κενά που δημιουργούνται σε μεσαία και επιθετική γραμμή, οι Αρκάδες πλέον έχουν να «πονοκεφαλιάζουν» και για τα «μετόπισθεν», αφού ο Μαρσελάο αποτελούσε εγγύηση στην άμυνα και τώρα οι ιθύνοντες των Αρκάδων πρέπει να καλύψουν το κενό του.

Το ευχάριστο για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα πάντως, είναι ότι με τη φυγή του Μαρσελάο, οι Αρκάδες θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από ένα «βαρύ» συμβόλαιο, το οποίο λογίζεται στις 350.000 ευρώ ετησίως, ενώ αναμένεται να βάλει κι ένα μικρό ποσό από τους Άραβες στα ταμεία του.

Οι κύριοι Μπάκος και Καϋμενάκης ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με έμπειρους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μενδρινός, Ταραλίδης, Σίσιτς και Μπάρκογλου, προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί και να αποφύγει πορεία σαν την φετινή στην επόμενη Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: