Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Προτιμά την Ισπανία ο Ριμπερί


Ο Ριμπερί πανηγυρίζει το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Μπάγερν Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τη φημολογούμενη φυγή του Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν Μονάχου για... διάφορους προορισμούς συνεχίζεται με νέες δηλώσεις του παίκτη. Καμία πρωτοτυπία, καθώς ο Γάλλος διεθνής επέμεινε για άλλη μία φορά ότι, μεταξύ Ισπανίας και Αγγλίας, προτιμά την πρώτη.

Συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν, ο Ριμπερί εξακολουθεί να απασχολεί μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών είναι και η Τσέλσι, αλλά ο 27χρονος άσος υποστηρίζει ότι η ποιότητα των παικτών της Μπαρτσελόνα αποτελεί πρόκληση. "Ο Λιονέλ Μέσι, χωρίς αμφιβολία! Θα μου άρεσε να παίζω μαζί του και με τον Τσάβι", δήλωσε ο Ριμπερί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, ερωτηθείς για τον παίκτη, δίπλα στον οποίο ονειρεύεται να παίξει.

"Είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στις οποίες θα ονειρευόμουν να παίξω, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα", συμπλήρωσε, αποφεύγοντας να αναφέρει και την Τσέλσι στη λίστα. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει θετικά σχόλια για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, εν όψει του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
"Υπάρχουν αρκετές ομάδες, που όπως και η Γαλλία διαθέτουν το ταλέντο για να διακριθούν και έχουν υψηλούς στόχους στη διοργάνωση. Πιο δυνατές μου φαίνονται αυτή τη στιγμή η Αγγλία και η Ισπανία", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: