Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ: Βασική προτεραιότητα ο Νασούτι

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c94f4521c5d265141c1da1e62e9870ab_L.jpg?943912800?943912800?943912800Στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται για τους ανθρώπους της ΠΑΕ ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.
Αντιπροσωπεία του Άρη με επικεφαλής τον Γιάννη Κόντη βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Αργεντινή, με σκοπό να διερευνήσει τις προθέσεις της Ρίβερ Πλέϊτ και φυσικά να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού με κανονική μεταγραφή.
Όλη η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» επικεντρώνεται στη μείωση της ρήτρας η οποία ανέρχεται στο ποσόν των 800.000 ευρώ, ενώ κυρίαρχο ρόλο στο θέμα αναμένεται να παίξει το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2011, άρα η ευκαιρία που παρουσιάζεται στην ομάδα του είναι μεγάλη αφού τώρα μπορεί να επωφεληθεί από μια πιθανή πώλησή του.

Παζάρι για τη ρήτρα

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η διαφωνία αφορούσε απλά και μόνο το ύψος της ρήτρας.
Το ταξίδι στην Αργεντινή ήρθε ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας και ήταν λίγο πολύ επιβεβλημένο για να προχωρήσουν οι βολιδοσκοπήσεις και να γίνουν οι πρώτες διαπραγματεύσεις. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ως άριστος γνώστης της συγκεκριμένης αγοράς, πήρε το «ΟΚ» της διοίκησης και προσπάθησε να προωθήσει το καινούριο πλάνο και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ένα προγραμματισμό στον οποίο το όνομα του Κριστιάν Νασούτι κατέχει περίοπτη θέση αφού βρίσκεται στις βασικές επιλογές του κ. Κούπερ.
Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βοήθησαν σημαντικά έτσι ώστε οι δύο πλευρές να έλθουν ακόμη πιο κοντά και να «μπει το νερό στο αυλάκι».
Η χρυσή τομή, όπως όλα δείχνουν, μπορεί να βρεθεί σε ένα ποσόν μικρότερο των 800.000 ευρώ , κάτι το οποίο συμφέρει και τον Άρη και τη Ρίβερ, μια Ρίβερ η οποία θέλει να πουλήσει στην παρούσα φάση τον ποδοσφαιριστή , έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και επιπλέον λήγει και το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκάιρι. Πρόσθετος σύμμαχος των «κιτρίνων» παραμένει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν θέλει να το κουνήσει από το Βικελίδης.
Πέρα από την περίπτωση Νασούτι, ο Γιάννης Κόντης βρήκε την ευκαιρία να «τσεκάρει» τις γνωριμίες του και να μελετήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να ενδιαφέρουν τον Άρη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη εξόρμηση για τις τελικές διαπραγματεύσεις.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: