Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Άρης- Αυθημερόν την Πέμπτη στην Αθήνα

http://www.sport24.gr/ast/cov/ne/neto.JPG_b.jpgΜε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Πέμπτης (06/05) με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 19:00 στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πλέι οφ.Ο Χρήστος Βαγγέλη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά τον χθεσινό του τραυματισμό του -υπέστη δευτέρου βαθμού διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο- και όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζεται από τον Κούπερ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και ακολούθως ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει στους παίκτες του το ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα.

Ο Κούπερ εξάλλου αποφάσισε ο Σταύρος Λαμπριάκος να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραισκάκης".

Να σημειωθεί πως μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η κίτρινη ΠΑΕ δεν παρέλειψε να δώσει ευχές στον Νέτο και στη σύζυγό του Ντάρσι, που έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

"Ντάρσι να σου ζήσει! Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ότι καλύτερο στο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο για το ευτυχές γεγονός καθώς η σύζυγός του Ρομπέρτα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ντάρσι και Ρομπέρτα να σας ζήσει", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: