Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Καρυπίδης: "Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος"


Σκόραραν Πατσατζόγλου και Καρυπίδης... Ο Χρήστος Καρυπίδης πέρασε από τον ΠΑΟΚ και εξακολουθεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Μιλώντας στον Sport103 fm από την Κύπρο, δήλωσε αρχικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ομόνοια: "Τα καταφέραμε φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κερδίζω στην καριέρα μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς η Ομόνοια είχε 7 χρόνια να κατακτήσει πρωτάθλημα και η πίεση ήταν μεγάλη. Ο προπονητής μας κράτησε ενωμένους και υπήρχε μια ηρεμία στην ομάδα όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Τώρα πλέον απομένει ένα παιχνίδι με την Ανόρθωση που έχει τυπικό χαρακτήρα και θα είναι η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ’ρη, είπε: "Ήταν κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ. ’λλωστε το παραδέχτηκε και ο προπονητής του ’ρη. Ήταν όλα σωστά : ο κόσμος, η ατμόσφαιρα, το πάθος των ποδοσφαιριστών, η επιθυμία των παικτών του ΠΑΟΚ να πάρουν την ρεβάνς από το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα του ’ρη, όλα αυτά οδήγησαν στην πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη".

Για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Δίνεται η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία καθώς παίζει πάλι στην έδρα του. Είμαι αισιόδοξος, ο κόσμος θα είναι φυσικά δίπλα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα κερδίσει την Τετάρτη. Είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τους αντιπάλους του, είναι πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος και του δίνεται η ευκαιρία να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ. Είναι καθαρά στα χέρια της ομάδας, αν κερδίσει τον Ολυμπιακό γίνεται το φαβορί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: