Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Μίκολι: "Στο μουντιάλ ίσως υποστηρίξω... την Πορτογαλία"

http://www.contra.gr/images/m/miccoli_040510_m.jpgΟ Μαρσέλο Λίπι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από τους οποίους θα επιλέξει τους 23 που θα εκπροσωπήσουν την "σκουάντρα ατζούρα" στο Παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Σε αυτούς δεν περιλήφθηκε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι ο οποίος δήλωσε ότι θα απέχει ακόμη και... τηλεοπτικά από το Μουντιάλ.

Ο 30άχρονος άσος της Παλέρμο έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πετυχαίνοντας 18 γκολ και ήλπιζε ότι θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική. Ομως ο Ιταλός εκλέκτορας είχε διαφορετική άποψη γεγονός που πίκρανε τον Μίκολι.

"Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να πως καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους μου. Με πόνεσε λιγάκι, αλλά δεν περίμενα να πάω. Μετά από τη σεζόν που έκανα, απλά, ήλπιζα σε αυτό. Οπως και να έχει, είμαι εντάξει. Θα πάω διακοπές με την οικογένειά μου η οποία αξίζει πολύ περισσότερο. Θα παρακολουθήσω το μουντιάλ με τα κιάλια. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα το παρακολουθήσω καθόλου. Εάν γυρίσω την τηλεόραση ίσως, λέω ίσως, υποστηρίξω την Πορτογαλία", δήλωσε ο Μίκολι στην "Gazzetta dello Sport".

Δεν υπάρχουν σχόλια: