Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σήκωσε μανίκια ο Στάρε, "πρώτη" για τους Νιγηριανούς

http://www.sport24.gr/ast/cov/et/etAttachment_b.jpgΣειρά συναντήσεων είχε την Δευτέρα ο προπονητής του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε προκειμένου να ενημερωθεί για την νέα του ομάδα.Ο Σουηδός προπονητής που θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη(4/5-11:30) από την ΠΑΕ,πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, "Απήλιον" ενώ την Κυριακή είχε παρακολουθήσει τους αγώνες Αιγάλεω – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ο Μίκαελ Στάρε το απόγευμα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-21 με τους οποίους γνωρίστηκε και τους επεσήμανε τη σημασία που δίνει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, τα οποία θεωρεί σημαντικό και ουσιώδες κομμάτι του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα Κ-21 προπονήθηκαν και οι δύο Νιγηριανοί διεθνείς με την ομάδα Κ-20 της χώρας τους, ο 18 ετών επιθετικό χαφ Τσουκμουόκε Μ΄Γκμπαμ και ο Τζέιμς Ακότο που είναι 17 ετών, κεντρικό χαφ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, το οποίο θα γίνει το "σπίτι" τους για περίπου μία εβδομάδα που θα παραμείνουν στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστούν με τους "κυανέρυθρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: