Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κρούση για Μανιάτη! O ΠΑΟΚ θέλει τον αρχηγό του Πανιωνίου. Μιλάει και για Αργυρίου

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_QrZLyATKAO.jpgΚίνηση για την απόκτηση του αρχηγού του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη, έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Εξέδρα».Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Εξάλλου, ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει σε πρόσφατη συνέντευξή του την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον, αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Αυτή ενδεχομένως να είναι από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο ο Πανιώνιος και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συνηθίζουν να πουλούν εντός συνόρων πάντα σε υψηλή τιμή.

Ο παίκτης κοστολογείται πάνω από 1 εκ. ευρώ και αυτό αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί την αγορά του 24χρονου αμυντικού επιδιώκοντας έναν καλό τρόπο αποπληρωμής (μικρή προκαταβολή και πολλές δόσεις).

Πάντως, στον Πανιώνιο επιθυμούν την παραχώρηση του παίκτη και δεν είναι τυχαία η απόκτηση του Μάρκους Γιόνσον από την ΑΪΚ για τη θέση του δεξιού μπακ.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται να έχει αρχίσει επαφές και με τον Πανθρακικό για τον Αργυρίου, που βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τότεναμ και του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: