Τρίτη 4 Μαΐου 2010

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_EGGYaf3T4e.jpgΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ, ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟ, ΜΟΡΑ ΚΑΙ «ΛΥΜΠΕ». Πολλά και σοβαρά θέματα συζητήθηκαν ανάμεσα στους Σταύρο Αδαμίδη, Άρνααρ Γκρέταρσον, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη. Οι τέσσερις άνδρες μίλησαν τόσο για τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα, ώστε να έρθουν χρήματα, αλλά και να «ελαφρύνει» το ρόστερ, όσο και για τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας περιόδου, κίνηση που δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να συνεχίσει με τον Ντούσκο στον πάγκο και τη νέα περίοδο. Παράλληλα, μίλησαν και για τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον Λάζλο Μπόλονι να αποτελεί τον αντικαταστατη του Σερβοελληνα τεχνικού.

Προς πώληση τα αστέρια…

Στην σημερινή συνάντηση κορυφής, οι τέσσερις άνδρες μίλησαν για το θέμα των Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ, που αποτελούν τα «δυνατά» χαρτιά της ΑΕΚ και οι οποίοι είναι παίκτες, που μπορούν να φέρουν καλές προτάσεις και συνεπώς χρήματα στην ομάδα. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν, πως αν βρεθούν καλές προτάσεις (με προτεραιότητα από ομάδες του εξωτερικού), τότε και οι τρεις μπορεί να παραχωρηθούν.

Θυμίζουμε πως για τον Τζιμπούρ τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την γαλλική Λανς, για τον Σκόκο… τρέχουν τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ για τον Μπλάνκο αν και δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτα, ο μάνατζέρ του ψάχνει στο εξωτερικό για κάτι καλό, αφού ο Αργεντινός είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός πως δεν προχωράει η ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ανάσα» με Μαϊστόροβιτς

Παράλληλα, συζήτησαν και το ενδεχόμενο να λύσουν το συμβόλαιο του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος λαμβάνει 800.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό ιδιαίτερο υψηλό για τα νέα δεδομένα της ΑΕΚ. Ο Σουηδός μπορεί και φέτος να πραγματοποιεί μία καλή χρονιά, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης θεωρούν πως με λιγότερα χρήματα, μπορούν να βρουν έναν αμυντικό, που να καλύψει το κενό του.

Στο τραπέζι έπεσαν και οι περιπτώσεις των Μαντούκα – Λαγού, οι οποίοι άμεσα θα κληθούν για συζητήσεις με την ΠΑΕ. Στον Βραζιλιάνο, που μένει ελεύθερος, θα προταθεί νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, κάτι που θα γίνει όμως και με τον Λαγό που έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στις 450.000 ευρώ.

Λεπτομέρειες για «Λύμπε», σκέψεις για Μάντζιο…

Βέβαια, εκτός από τους παίκτες που θα φύγουν, οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν και για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου. Προτεραιότητα της Ένωσης είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά και τουλάχιστον ενός επιθετικού. Οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον ενημέρωσαν τους Μπάγεβιτς – Δημητριάδη για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντησή τους με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος είναι μία… ανάσα από το να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ στα τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιου.

Ο πρώτος σίγουρα είναι ο παίκτης που προτιμά ο Μπάγεβιτς για την άμυνα, ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη λόγω του οικονομικού, ενώ ο Μάντζιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι δανεικός στην Ανόρθωση, ωστόσο έχει ρήτρα με οψιόν αγοράς που φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Η περίπτωσή του λοιπόν θα προχωρήσει, μόνο αν πουληθεί ο Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: