Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πρότειναν Μπεναγιούν στον Παναθηναϊκό


Ο Γιόσι Μπεναγιούν... Η μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού καθημερινά μεγαλώνει με τα ονόματα που προτείνονται διαρκώς στο "τριφύλλι". Ένα από τα τελευταία, είναι αυτό του Γιόσι Μπεναγιούν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ. Αγωνίζεται σε θέση που οι "πράσινοι" ψάχνουν παίκτη και έτσι οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν στους πρωταθλητές Ελλάδος. Φυσικά, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει κάποια κίνηση για τον 29χρονο, ή αν απλά το όνομά του θα περάσει στα "προτεινόμενα αλλά κομμένα".

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Περ Κρόλντρουπ, καθημερινά αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησής του από την Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" φαίνεται να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Λουιζάο, για τον οποίο μάλιστα θα γίνουν διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα επί Πορτογαλικού εδάφους. Και πάλι όμως, η υπόθεση του Δανού στόπερ μόνο απλή δεν είναι, μια και αρκετοί σύλλογοι θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Δύο απ' αυτούς που έχουν ακουστεί είναι η Μίλαν και η Γιουβέντους.

Δανεικοί
Η σεζόν ουσιαστικά ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και τυπικά. Οι "πράσινοι" συνεχίζουν τις προπονήσεις και θα δώσουν φιλικά σε Κύπρο και Καναδά. Σε αυτά, το "τριφύλλι" ζήτησε άδεια για να χρησιμοποιήσει και τους δανεικούς που έχει δώσει σε άλλες ομάδες.

Για παράδειγμα πήρε το "ΟΚ" από την Καβάλα για τον Σιόντη, από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Στάθη και περιμένει τις απαντήσεις των υπόλοιπων συλλόγων στους οποίους υπάρχουν "πράσινοι" δανεικοί. Ο λόγος φυσικά είναι για να τους δει ο Νιόπλιας και να κρίνει αν αξίζει κάποιος από αυτούς να επιστρέψει στην Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: