Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ανανέωσε με υπόσχεση

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c67e7240f5a58b5a5dc70fc7a19b8f9b_L.jpg?1272949859?1272949859?1272949859Παίκτης του Ατρομήτου θα παραμείνει ο Κώστας Νεμπεγλέρας ως το καλοκαίρι του 2011, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο. Καλύτερο Ατρόμητο τη νέα χρονιά, υποσχέθηκε ο παίκτης. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και θα παραμείνει κάτοικος Περιστερίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Σήμερα το μεσημέρι, θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου και του Γενικού Αρχηγού Σπύρου Σοφιανού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος μέσος δήλωσε τα εξής για την παραμονή του στην ομάδα:« Από την πρώτη στιγμή υπήρξε από την πλευρά μου η διάθεση για να μείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί στον 1,5 χρόνο που είμαι στον Ατρόμητο έχουμε πετύχει του στόχους μας κι επιπλέον η ομάδα προσφέρει ιδανικές συνθήκες εργασίας για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου που πραγματικά από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ατρόμητο με αγάπησε και μου το έδειχνε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στου φιλάθλους μας είναι ότι πιστεύω πως στη νέα περίοδο θα δουν ένα Ατρόμητο ακόμη καλύτερο αγωνιστικά όσο και αποτελεσματικό, ενώ προσωπική μου φιλοδοξία είναι να είμαι ακόμα καλύτερος από τη φετινή χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: