Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"Ο Μπενίτεθ θέλει να μείνει" λέει ο μάνατζέρ του


Ο Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ανατροπή σημειώθηκε στο "σίριαλ" της παραμονής του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ. Ενώ η αποχώρησή του ήταν κάτι παραπάνω από πιθανή (με προορισμό τη Γιουβέντους), την Τρίτη ο μάνατζέρ του δηλώνει πως επιθυμία του πελάτη του είναι να παραμείνει στο "Ανφιλντ".

Ο Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε πρόταση από άλλον σύλλογο. Στόχος του Μπενίτεθ είναι να μείνει στη Λίβερπουλ και να βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς».

Απ' ό,τι φαίνεται ο Ισπανός προπονητής δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και θέλει πρώτα να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της διοίκησης, κυρίως όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Χρήματα δύσκολα θα βρεθούν, αφού οι 6.000.000 λίρες που μπήκαν στα ταμεία από τις μεταγραφές του Βορονίν και του Ντοσένα, μαζί με όσα συγκεντρωθούν από κάποιες πωλήσεις το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να φτάσουν το "μπάτζετ" των 40 εκατομμυρίων που... ονειρεύεται ο Μπενίτεθ, για να οδηγήσει τους "κόκκινους" στη κορυφή.

Γενικά η κατάσταση μόνο ξεκάθαρη δεν είναι, αφού ο μάνατζέρ του μπορεί να δηλώνει πως ο Ισπανός επιθυμεί να μείνει, αλλά την ίδια ώρα ο Τζίτζι Μπουφόν μιλάει για τον Μπενίτεθ λες και είναι ήδη προπονητής της Γιουβέντους! «Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό. Από τεχνικής πλευράς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ενώ έχει δείξει επίσης πως έχει την ικανότητα να χειρίζεται άψογα καταστάσεις εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας, που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στον πάγκο της» δήλωσε ο τερματοφύλακας της "Γιούβε" και της εθνικής Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: