Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ηρακλής: Προσφυγή Κωφίδη για 300.000 ευρώ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για την Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς ο Σάββας Κωφίδης προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής διεκδικώντας το ποσό των 300.000 ευρώ.

Μία κίνηση που ξάφνιασε τους ιθύνοντες της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής για το χρονικό σημείο που ήρθε από τον πρώην τεχνικό της ομάδας την ίδια ώρα που από πλευράς της καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσουνε οικονομικά ανοίγματα που παρέλαβε.

"Θα έρθουμε σε επαφή μαζί του και θα του εξηγήσουμε την κατάσταση. Ο Σάββας είμαστε αισιόδοξοι πως θα καταλάβει το πως έχει η κατάσταση και για ακόμη μία φορά θα αποδείξει ότι είναι στρατιώτης του Ηρακλή", δήλωσε στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωάννης Τάκης.

Παράλληλα στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα αναμένεται να διευθετηθούν οι υποθέσεις των Ιβάν Μπόσνιακ και Σαρμπέλ Τούμα σε προσπάθεια να βρεθεί λύση στις δικές τους προσφυγές, εξέλιξη που θα βοηθήσει στην προσπάθεια εξασφάλισης της αδειοδότησης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: