Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Θέλει Βορρά του χρόνου η Παναχαϊκή!


Ο Αλέξης Κούγιας στον αγωνιστικό χώρο Στο βόρειο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θέλει να συμμετάσχει του χρόνου η Παναχαϊκή! Η διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αίτημα στην Ενωση για να τοποθετηθεί στο βόρειο όμιλο τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σήμερα έγινε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια και του προέδρου της Β'- Γ' Εθνικής κατηγορίας Σπύρο Καλογιάννη, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. έθεσε υπόψιν αίτημα όπως η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την περίοδο 2010-2011 συμμετέχει στον βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής καθόσον μετά τον υποβιβασμό του Αιγάλεω και της Καλαμάτας, οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου είναι υπεράριθμες και του Βορείου Ομίλου μετά βίας δεκαπέντε, και πιθανολογικά μετά τα μπαράζ της Β' Εθνικής για τον υποβιβασμό οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου σε είκοσι μια και του Βορείου Ομίλου σε δεκαπέντε.

Κατόπιν συναντήσεως του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και του προπονητού της ομάδας κ. Μαραντά Γεώργιου στην Πάτρα, αποφασίστηκε πως η πρώτη συγκέντρωση για την Π.Α.Ε. θα γίνει στις 5/07/10 ημέρα Δευτέρα και η αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο της Κλεισούρας στην Καστοριά θα γίνει 26/07/10. Στις 9/08/10 θα επιστρέψουν στην Πάτρα".

Τέλος, στο θέμα της ενδεχόμενης αλλαγής ιδιοκτησίας, ο Κούγιας αναμένεται να έχει συνάντηση εντός των ημερών με τον εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα, Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: