Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μποϊκοτάζ στα διαρκείας!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Να μποϊκοτάρουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τους, ως αντίδραση προς τους ιδιοκτήτες, σκέφτονται οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Χιλιάδες φίλοι των «κόκκινων», βλέπουν αυτήν την κίνηση, ως την μόνη λύση στην προσπάθεια τους να «ταρακουνήσουν» τους Τζορτζ Ζιλέτ και Τόμ Χίκς.

Οι οπαδοί, επιζητούν την μείωση της τιμής των εισιτηρίων καθώς και την αποχώρησή τους από την Λίβερπουλ, αφού όμως βάλουν στα ταμεία 237εκ λίρες. «Σκεφτόμαστε να μην αγοράσουμε διαρκείας αν οι Χικς και Ζιλέτ είναι ακόμα στην ομάδα. Ένα μαζικό μποϊκοτάζ είναι στα άμεσα σχέδια μας», δήλωσε εκπρόσωπος μερίδας οργανωμένων οπαδών στο «Goal.com».

«Εμείς θέλουμε τα προβλήματα να λυθούν. Υποστηρίζουμε την ομάδα μας, αλλά όχι την διοίκηση. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο για να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται. Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις. Το μέλλον της Λίβερπουλ είναι αβέβαιο. Αυτό το καλοκαίρι είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως αυτά που συμβαίνουν εκτός γηπέδου, επηρεάζουν τους παίκτες. Θα ασκήσουμε πίεση στην διοίκηση, μέχρι να μας ακούσουν», συνέχισε ο εκπρόσωπος των οπαδών.

Σε ερώτηση για την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα, τόνισε: «Προσωπικά εγώ θέλω να μείνει. Αν φύγει, θα έρθει ένας άλλος προπονητής που θα ζητήσει χρήματα για μεταγραφές, τα οποία η ομάδα δεν έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: